Date generale:

Noi la Clasa Einstein credem ca toti copiii se nasc egali insa ceea ce ii diferentiaza este informatia pe care o primesc si increderea pe care parintele i-o construieste in propriile forte.

Copiii pot fi "programati" si "hipnotizati" sa devina niste adulti independenti, capabili sa ia decizii singuri, optimisti, fericiti si performanti.

Cu siguranta fiecare din noi avem o misiune pe lumea asta, ne nastem sa facem ceva, avem talente uneori nebanuite. Singura provocare este sa reusim sa ne dam seama in ce sa investim timp si bani. De aceia, este esential sa ii dam copilului “hrana intelectuala” de care are nevoie, si sa ii intelegem, si sa-i acceptam capacitatile si valorile sale.

In cadrul unor programe interactive si distractive, ii ajutam pe copii sa se dezvolte si descoperim ce abilitati si ce afinitati au acestia. Punem accent pe cresterea capacitatii de concentrare, focusarea atentiei, capatarea increderii in fortele proprii si construirea “ego-ului” copilului potrivit personalitatii sale. Ne folosim preponderent de construirea povestilor sociale.

In fiecare seara dupa ora 18:30, vreme de 1h30min rulam programe pentru copiii cu varste intre 3 - 7 ani.

Grupele sunt formate pe 2 categorii de varsta, respectiv 3 - 5 ani si 5 - 7 ani. Rulam programe pentru stimularea creativitatii si pentru dezvoltarea personala. Suplimentar avem modulul Filozofie si modulul Sanatate.

  • Sectorul 3
  • limbi straine; arta; bune maniere

18:00 - 19:30;
miercuri pentru copiii cu varsta cuprinsa intre: 3 - 5 ani;
joi pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 - 7 ani;

-

220 RON

-

-

-

Fii prima persoana care isi spune parerea despre Clasa Einstein!
vezi toate opiniile
0%
0%
0%
0%
0%
0%
Adresa

Ion Racoteanu, 1, Bucuresti, Sectorul 3

Reper

Sediu Zepter din Vitan

Telefon

0745.480.458

Site

www.centru-iuliapantazi.info

Email

contact@centru-iuliapantazi.info


Intrebari frecvente Propune curs