Curs de editare foto si imbunatatire a fotografiilor de produs, eveniment marca Work at Home Moms

/ / Modificat: 2017-05-02
Curs de editare foto si imbunatatire a fotografiilor de produs, eveniment marca Work at Home Moms

Asociatia Work at Home Moms continua pe 29 aprilie seria de evenimentele utile pentru mamele antreprenoare si freelanceri cu Cursul de editare si imbunatatire a fotografiilor de produs, alaturi de fotograful Cristina Tomani. Cursul se va desfasura intre orele 17:00 – 19:00, la restaurantul La Bordei (Cotroceni Business Center, intersectie Vasile Milea cu intrare Fruntas Mihai Anghel, langa AFI Palace Cotroceni Mall - intrare Sfera, Bucuresti).

Participantele sunt rugate sa isi aduca propriul laptop si aparat foto (optional) iar printre aspectele acoperite in cadrul cursului se numara: necesarul de instrumente pentru fotografia de produs, cum se foloseste lumina, care sunt expunerea corecta, unghiul de fotografiere potrivit si culorile complementare, care este cel mai potrivit fundal si cum se folosesc luminile de studio si cortul dar si notiuni de baza despre editarea fotografiilor.

Costul cursului este de 55 de lei iar inscrierile pentru cursul de fotografie de produs si editare foto se fac pe loredana.onilov@wahm.ro.

Acest eveniment este inca unul din seria cu care WAHM intâmpina mamele in vederea specializarii, respecializarii si a atelierelor practice ce au ca scop capatarea unor noi deprinderi binevenite pentru inceperea unui nou drum profesional, fie el de acasa sau nu. De-a lungul timpului, asociatia a mai derulat sesiuni de consiliere pentru cresterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunturi de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate si multe, multe alte idei pentru mamele intreprinzatoare.

Work at Home Moms este o initiativa sociala menita sa sustina mamele cu idei si energie de lucru de acasa si porneste pe premisa ca este extrem de important sa modifice perceptia pe care societatea o are despre femeile ce aleg sa isi petreaca cea mai mare parte a vietii in mijlocul familiei, acordandu-le sansa de a inflori biologic, profesional si intelectual facând uitata eticheta de ”femeie casnica”.

Despre proiectele derulate de asociatie puteti afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media si informatii despre evenimente puteti scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Work at home moms Mamici care lucreaza Lucru de acasa

Articole recomandate

Citeste si despre