Copiii sunt invitati la tenis pe litoral la Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy

/ / Modificat: 2015-08-17
Copiii sunt invitati la tenis pe litoral la Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy

Tenis pe litoral la Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy 

Sport, soare si plaja cat incape pentru toata lumea pe 2 august, la Mamaia 

Daca e vara si marea ne cheama, iar invitatia vine intr-un pachet atragator ce combina pasiunea pentru sportul alb, cu plaja si portii bune de balaceala, atunci nu putem decat sa spunem: da! 

Membrii Tenis10 sunt invitati sa intre in joc si sa lupte pentru Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy, ce va avea loc in 2 august 2015 la Tenis Club IDU, si totodata sa se bucure de un weekend insorit la Mamaia. Inscrierile sunt deschise online pana miercuri, 29 iulie, la ora 20:00, pe pagina Circuitului Tenis10 dedicata acestui eveniment, iar pentru a va inregistra dati click aici.

Sunt asteptati 70 de pici sa dea curs invitatiei la sport si distractie la traditionalul turneu Platinum de pe litoral din cadrul Circuitului Tenis10, destinat copiilor pasionati de sportul alb cu varstele cuprinse intre 4 si 10 ani. Evenimentul se va organiza pentru toate cele trei niveluri de joc: rosu, portocaliu si verde.

tenis10_mamaia

Copiii vor avea parte si de cateva momente de distractie in gasca pe terenul de tenis. Vorbim de ora deja cunoscuta sub denumirea de "Racheta fermecata", oferita de Tenis Club IDU, in care isi vor inmuia degetelele in vopsele colorate si isi vor expune apoi cat mai bine pe hartie talentul la pictura. 

Va asteptam pe litoral cu sport si distractie!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre