Concursul National de Pian Musica Mundi si expozitia de piane si pianine acustice marca Perzina

/ / Modificat: 2017-03-29
Concursul National de Pian Musica Mundi  si expozitia de piane si pianine acustice marca Perzina

Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din tara si lider pe piata lectiilor de muzica pentru toate varstele, si Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania, au deosebita placere de a va invita sa participati la EXPOZITIA DE PIANE SI PIANINE ACUSTICE MARCA PERZINA: duminica, 2 aprilie, 13:00 – 14:00, Centrul National de Arta Tinerimea Romana, Bucuresti.

Boem Club Pianos a introdus pe piata pianelor si pianinelor acustice din Romania brandul Perzina in septembrie 2016. Pe piata competitiva de astazi a pianelor, exista multe mari branduri de piane din care sa alegi. Pianele si pianinele Perzina sunt comparabile din punct de vedere al calitatii cu unele dintre cele mai de elita si prestigioase branduri de piane din lume, dar la jumatate sau o treime din pret.

Expozitia are loc in cadrul Concursului National de Pian „Musica Mundi”. Vor putea fi vazute si testate diverse modele ale brandului Perzina. La expozitie vor participa pianisti cunoscuti precum Razvan Dragnea, Verona Maier, Toma Popovici si alte personalitati din domeniul muzicii.

Musica Mundi este cel mai mare concurs dedicat pianistilor profesionisti si amatori, un eveniment de anvergura in lumea muzicala, atat prin calitatea si consistenta premiilor, a interpretilor, ca si a numarului de participanti.

Competitia este organizata Scoala de Muzica Boem Club in parteneriat cu Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania, iar in cadrul evenimentului se vor acorda ca premiu 2 pianine acustice in valoare totala de 8.000 Euro. Astfel, premiul cel mare pentru categoria amatori va fi o pianina acustica in valoare de 3.000 Euro, iar la categoria profesionisti, castigatorul marelui premiu va primi o pianina acustica marca Perzina, in valoare de 5.000 Euro.

La acest eveniment asteptam peste 200 de concurenti, circa 500 de persoane in public pe durata intregului concert, peste 20 de parteneri media, precum si parteneri business care sustin domeniul muzical si dezvoltarea artei in Romania.

La link-urile de mai jos poti accesa informatii despre editiile anterioare ale Concursului Musica Mundi:

boemclub.ro/concurs-musica-mundi-2015/
boemclub.ro/concurs-musica-mundi-2014/
boemclub.ro/concurs-musica-mundi-2013/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre