Citim in iarba, in Herastrau, pe 28 septembrie

/ / Modificat: 2014-09-22
Citim in iarba, in Herastrau, pe 28 septembrie

Duminica, 28 septembrie, va asteptam la a treia editie Citim in iarba, in Parcul Herastrau, in zona Roata Mare. Veniti cu paturi, ne asezam pe iarba si le citim copiilor dragi din viata noastra (fii, fiice, nepoti, nepoate, prieteni, vecini) povestile noastre preferate. Sau ale lor.

Citim in iarba incepe la ora 10.00 si dureaza pana la ora 20.00. Cuprinde si o serie de activitati frumoase pentru copii: schimb de carti (sustinut de prietenii nostri de la Bookblog, www.bookblog.ro), biblioteca in aer liber (organizata de Editura Litera), Teatrul Zurli pentru copii, ateliere de creatie si workshop-uri sustinute de Step by Step. Avem si o multime de cadouri dragute de la partenerii nostri. Sponsorii editiei din acest an sunt Orange si Banca Romaneasca.

"Ne bucuram sa sustinem initiativele care pun pret pe universul fabulos al cartilor. Banca Romaneasca ii asteapta alaturi pe toti pasionatii de lectura sa Citeasca in iarba si sa afle mai multe inclusiv despre universul financiar-bancar", spun reprezentantii Bancii Romanesti.

"Va asteptam sa va asezati pe iarba si sa le cititi copiilor sau nepotilor povestea preferata. Daca va uitati cartea acasa, va ajutam noi", spune Laura Ivancioiu de la agentia de relatii publice DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.

Intrarea este libera. Pentru detalii si program urmariti pagina de Facebook Citim in iarba.

Copilul.ro este partener media al evenimentului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre