Urmareste-ne:

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Ai folosit serviciile Institutul Kaali fertilizare in vitro? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Ptr.Cristina
De Michele pe 28 Septembrie 2016

Cu mare drag putem sa ne auzim pe email(pythycu25@yahoo.com)
imi lasi un mesaj si iti voi raspunde.
Succes cu procedura fiv.

pntr.Michele
De Cristina pe 28 Septembrie 2016

Buna Michelle,iti multumesc frumos,am trimis mail si am primit si raspuns cu analizele ce trebuiesc facute,de luni ne apucam de treaba.Sunt asa entuziasmata sper sa fie cu noroc la toate fetele.Te rog sa imi lasi un nr de telefon sau ceva sa putem lua legatura,tare mi/as dori sa putem vorbi.Toate cele bune

Fiv
De Ioana1981 pe 28 Septembrie 2016

Buna fetelor! La prima monitorizare la 4 zile de tratament cam cati fuliculi aveati? Exista posibilitatea sa mai creasca si altii care sunt mici in ziua 4 de tratament cu suprefact si gonal? De azi mi/a adaugat si merional. Multu

Pentru Mari71
De Lara pe 28 Septembrie 2016

sigur ca se fac....blastociti de ziua a 5 a 7 încă nu am auzit.....dar nu depinde de dr ci de rezultatul tau,daca ai embrioni frumoși si mai multi sigur ca ii va tine pina in ziua 5,dar daca embrionii sunt putini si de calitate joasa...nu poate săi aducă la blastocit,pentru ca nu toți rezista eu din 5 am ramas cu 2 bladtocit.

ptr.Cristina
De Michele pe 28 Septembrie 2016

Cristina, sfatul meu este sa transmiti un email catre dl.Zadori, ii povestesti in cateva cuvinte ce doresti(in engleza sau maghiara) iar dl.dr. iti va comunica pe email ce analize trebuie sa faci si sa le ai la tine pentru prima intalnire cu dl.doctor, asa nu mai pierzi timpul cu un drum la clinica.
Daca mai ai nevoie de alte detali, cu mare drag te ajut, eu merg in a doua saptamana din octombrie.
jzadori@gmail.com( adresa de email a dlui dr.Zadori si nr. tel. de la clinica 3662423623.

Ajutor
De Cristina pe 27 Septembrie 2016

Buna la toata lumea,imi doresc cu ardoare sa ajungem la clinica din Szeged pentru un fiv,va rog sa ma ajutati cu un nr de telefon sa reusesc sa fac o programare.Am 37 de ani si sunt nou venita in arad.va multumesc si va dores succes tuturor.

Fiv
De Mari71 pe 27 Septembrie 2016

Cunoști cumva dacă la Szeged se voce embriotransfer cu blastocist de ziua 5 -7?

Pt Lara
De Christina pe 27 Septembrie 2016

Mulțumesc mult pentru ajutor.

Pentru Cristina
De Lara pe 25 Septembrie 2016

Cristina mult depinde de ce calitate a fost transferul de embrioni,daca blastocist la 9 zile după transfer,daca de 3 zile embrionii,atunci a 12 zi de la transfer(aici vb de analiza dintelui)resturile de urina duc în eroare.Mult succesxv

Fiv
De Christina pe 23 Septembrie 2016

SCUZE. Repet întrebarea,scrisă de data asta corect. Aveți vreo idee dacă la 8 zile de la embriotransfer valoarea beta negativa este concludenta?

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Telefon 3662.423.623
Site www.kaali.hu/ro/
Email szeged@kaali.hu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!