Adauga data nasterii copilului pe Linia Dezvoltarii >

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Ai folosit serviciile Institutul Kaali fertilizare in vitro? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Pt.Narcis
De Alina pe 25 Mai 2016

Buna! Eu am fost la Szeged, dr.Zadori.

FIV
De Narcis pe 25 Mai 2016

Buna ziua.
Am facut nenumarate analize, nu ni s-a descoperit nicio problema. Incercam de cativa ani dar din pacate nu am avut nici o sarcina :( . Cum avem 35 de ani, ne-am hotarat sa nu mai asteptam si sa facem un FIV la Kaali. Ati putea sa ne recomandati la care anume sa mergem, Szeged sau Debrecen?
Multumim frumos !

Fiv
De Mia pe 23 Mai 2016

Buna, va multumesc foarte mult ,va doresc o zi frumoasa*

Ptr Mia
De Sorin5644 pe 22 Mai 2016

ptr.translator +36303846397 Gyongy o doamna tare draguta si de treaba,si iti asigura si cazare.

Fiv
De Mia pe 17 Mai 2016

Buna seara ,mi-ar face mare placere sa vă contactez dar nu stiu cum ,daca îmi dati o adresa ,mar interesa câteva lucruri ,este prima data când merg în ungaria si deja îmi pun o mie de intrebari ,unde ne cazam cine ne traduce etc...Daca sunteți drăguță sa ma ajutati cu niste informatii ,eu astept răspunsul dv.Va doresc o seara placuta

FIV la Szeged
De CireseFaraSamburi pe 17 Mai 2016

Cu drag,

Sa auzim de bine si pt alte detalii nu ezita sa ma contactezi.

Fiv
De Mia pe 17 Mai 2016

Buna ,mulțumim frumos pentru incurajari, si eu am programare în iunie sperăm sa reusim si noi după doua fivuri in romania nereușite .

FIV la Szeged
De CireseFaraSamburi pe 17 Mai 2016

Buna,

Am ajuns la la Szeged in oct 2014in urma unei proceduri FIV nereusite edectuata in Romania la clinica Gynera. Am numai cuvinte de lauda pentru dl dr Zadori. Este un om cu un suflet mare, atent la fiecare caz in parte, un mare caracter. Sansele noastre erau destul de mici: sot cu oligoteratozoospermie iar eu cu un AMH de 0,4 ( desi varstele noastre sunt pana in 35 de ani). Dl doctor ne-a incuraja si ne-a sustinut iar toata experienta noastra s-a finalizat pozitiv cu o sarcina fara probleme si un bebe sanatos nascut in luna iulie. Mentionez ca pe langa probleme de fertilitate eu am avut si pb cu tensiunea si o trombofilie destul de ciudata. Cu toate acestea, s-a putut. Urmati-va visul si totul e posibil. Clinica din Szeged este un loc unde toata lumea se dedica, personalul este atent cu tine, etc.

Viata e frumoasa!

fiv
De Anonim pe 12 Mai 2016

Cu placere,seara buna !Jd

Fiv
De Mia pe 12 Mai 2016

Multumesc frumos pentru raspuns .O seara buna"

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Telefon 3662.423.623
Site www.kaali.hu/ro/
Email szeged@kaali.hu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!