Urmareste-ne:

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Ai folosit serviciile Institutul Kaali fertilizare in vitro? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Fertilizare in vitro
De Dragos irina pe 18 Octombrie 2017

Buna ziua.am si eu o intrebare dupa un esec in austria ptr ca aici santem stabiliti as dori sa stiu ce sanse am la varsta de 40 de ani.am un copil dintr-o casatorie anterioara.analizele mi-au iesit bune.cam cat ar costa si de cat timp am avea nevoie pana terminam procedurile.va multumesc anticipat si daca se poate astept un raspuns.ma puteti contacta si telefonic nr.06604491119.

Pt Andreea
De Ana-Maria pe 16 Octombrie 2017

Multumesc mult,sani sensibili si umflati am si eu in rest nimic.Am facut azi in test de jrina si evident ca era negativ.Miercuri fac beta.Multumesc Doamne ajuta!😚😚😚

pt Elena
De Andreea pe 12 Octombrie 2017

Am inteles.E destul de orma sa nu iti mai ia sange din moment ce tu deja ai embrionii gata de transfer,cel mai important pt tine acum este ca endometrul sa fie bun de transfer si in caz de iti mai da ceva in plus dupa (progesteron mai mult sau clexane).Eu am facut de fiecare data tratamentul cap coada pt ca nu au rezistat embrionii pana la inghet.diferit a fost ca mi a dat clexane.Sper ca de data asta sa iti fie mult mai bine. :D

Pt Andreea
De Elena pe 12 Octombrie 2017

Deci ai facut de 3 ori procedura cap coada, eu am crezut ca a doua si a treia oara ai facut doar embriotransfer. Si eu am facut in mai prima procedura(stimulare, punctia, transfer), si acum o sa fac doar embriotransferul, pt ca am 5 embrioni congelati. De asta te-am intrebat pt ca am crezut ca si tu ai facut doar embriotransfer a doua si a treia oara, si ma gandeam daca a facut ceva diferit cand a fost cu noroc. Mie pt transfer nu mi-a facut altceva decat ecografii in ziua 8 si 13,iar sambata in ziua 20 urmeaza sa fac transferul. Si mi-a dat medicamente, bineinteles.

pt Elena
De Andreea pe 11 Octombrie 2017

Buna Elena,da am facut cu Zadori,cum adica nu ai facut analize de sange,dar in timpul tratamentului nu ai mers dimineata o data la doua zile sa iti ia sange si apoi ecografie?La mine dupa primul esec,am fost pusa sa iau metformin si s a schimbat foarte putin tratamentul,dupa urmatorul s a mai schimbat un pic,mi a marit doza si apoi a treia oara mi a dat in plus clexane dupa punctie.In rest totul a fost la fel,dar am reactionat eu mult mai bine la tratament.

Pt Andreea
De Elena pe 11 Octombrie 2017

Andreea ai facut ET cu Zadori? Te intreb pt ca urmeaza sa fac si eu ET sambata, si inafara de ecografii nu mi-a facut nici o analiza de sange. La tine cum a decurs procedura inainte de ET? A facut ceva diferit dupa primele 2 esecuri? Ceva investigatii in plus fata de primele nereusite? Mersi!

Pt Ana-Maria
De Andreea pe 11 Octombrie 2017

Buna,eu am avut doua esuate inaintea celui reusit si am vazut clar diferenta simptomelor...cand am ramas sanii erau sensibili si umflati,dar nu asa durerosi ca in timpul tratamentului.Inainte cu 2 zile de BHCG am inceput sa am crampe.Cand nu am ramas, inainte cu 4 zile de BHCG nu ma mai dureau de loc sanii.Restul simptomelor de oboseala si usoara greata pot fi de la progesteron.Cam asa a fost la mine.Bafta multa,sa se lase cu burtica! :D

Et
De Ana-Maria pe 09 Octombrie 2017

Fetelor am facut vineri embriotransfer,cele care atatiut fiv reusit cee simptome ati avut?

Traducator
De Mirela pe 30 Septembrie 2017

Bună.Am nevoie de un traducator/traducatoare pentru clinica din Budapesta.Îmi e teama ca nu domin suficient limba engleza și am nevoie destul de urgent.Vă rog poate știe cineva ceva.Mulțumesc.

Fiv 1 reusit
De Cristina pe 27 Septembrie 2017

Fetelor am tot citit comentariile voastre legate de evoluția embrionilor in sezonul rece sau cald.Cu scuzele de rigoare nu pot spune decât ca asta este o aberației.Povestea mea suna așa: Luna Februarie(ger năprasnic)Fiv 1 reușit ,Dr Zadori,4 ovule recoltate,3 in evoluție,2 de f buna calitate care mi-au fost transferate,rezultatul final O MINUNE de fetita,actualmente vârsta de 11 luni.Multumesc Dr Zadori și echipei dumnealui.Mult succes fetelor care merg la acest institut pt.fertilizare.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Telefon 3662.423.623
Site www.kaali.hu/ro/
Email szeged@kaali.hu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!