Urmareste-ne:

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Ai folosit serviciile Institutul Kaali fertilizare in vitro? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Buna
De Ancuta pe 20 August 2017

Cat e o zi d cazare?

fiv cu dl Zadori
De Anamaria pe 18 August 2017

Buna fetelor! Pt ca inainte de fiv cautam cu disperare cazuri de reusita din prima ( pt a-mi ridica moralul, dat fiind faptul ca eu de fel sunt mai realista), m-am gandit sa va incurajez cu povestea mea.
Am 31 de ani, iar dupa 9 ani de infertilitate, 2 laparoscopii pt endometrioza, o inseminare nereusita la Polisano, o stimulare ovariana fara succes, emdometrioza la activ, un mic fibrom si o mutatie genetica care imi afecteaza coagularea sangelui.......am reusit din prima cu ajutorul dl dr Zadori. Nu am reactionat foarte bine la stimulare, dat fiind faptul ca am avut 4 ovocite din care doar 2 au fost viabile......dar cu ajutorul lui Dumnezeu, acum am in burtica gemeni.Costuri totale fiv+cazare+transport+mancare pt 2 saptamani aprox 3.000 euro. Nu am apelat la translator deoarece ne-am inteles cu dl dr in engleza , nu vorbesc la perfectie, dar dl dr a avut grija sa se faca inteles. Sper sa va incurajeze povestea mea, va doresc succes si incredere in Dumnezeu, in dl dr si in embrionii vostrii!

Pt meda
De Ancuta pe 15 August 2017

Cat a costat cazarea și sedinta pt care îți traducea?

Telefon tranzlator
De Meda pe 15 August 2017

0036303846397 dna Gyongy tranzlator

Totul perfect!
De Meda pe 15 August 2017

Cel mai bine este cu un tranzlator, stie toate etapele, te ajuta foarte mult.Dna Gyongy e un om minunat, am fost si cazata la pensiunea dnei Gyongy. A fost perfect, fara nici un pic de stres si cu cele mai bune sfaturi.

Concediu Zadori
De Mariana pe 11 August 2017

Buna! Stie cineva cand va pleca iar in concediu Zadori?

Ionela-Mihaela
De Popa Ionela pe 11 August 2017

Pe noi Tibi Kovacs ne-a ajutat nu doar ca translator, el a făcut programarea și a tinut legătura cu Zadori.

Ionela-Mihaela
De Popa Ionela pe 11 August 2017

Pentru translator apelati la Tibi Kovacs 0036309851088. Este super OK.

Fiv
De Ana-Maria pe 11 August 2017

Bună,Dr Zadori a fost în concediu a sunat cineva pt mine la clinica.Va pleca din nou în concediu cică nu ar avea timp sa răspundă tuturor la e-mailuri.Dacă va rog frumos îmi puteți da și mie un număr de ele fon al unui traducător care sa susțină dea interesul inafara de al Doamnei Mirela.Va mumtumesc

Dl.zadori
De Maria pe 09 August 2017

Buna. Stie cineva daca Dl. Zadori este in concediu? I-am trimis mail cu analizele cerute in data de 3 august si inca nu am primit raspuns. Multumesc.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!