Urmareste-ne:

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Ai folosit serviciile Institutul Kaali fertilizare in vitro? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Pt Crina
De Ana89 pe 24 Martie 2017

Crina, dimineața mai imi e greata foarte putin, dar de duminică nu am mai vomitat deloc. De o saptamana am inceput sa ii simt si miscarile, e un sentiment extraordinar!
Baftă sa gasesti un ginecolog bun!

Fiv
De Crina pe 24 Martie 2017

Am uitat ceva :astep pe Valentina cu beta pozitiv si cat mai curand pe Andrada si Flory sa aiba reusite si ele.

Fiv
De Crina pe 24 Martie 2017

Multumesc Ana sper sa fie totul bine, la toata lumea.Deci tu o sa ai un baietel sa fie sanatos si mamica .Te simti bine mai ai greturi?.Eu sunt in cautarea unui ginec ,si m-am programat la hematolog.Doamne ajutane.

Pt Crina
De Ana89 pe 24 Martie 2017

Felicitări Crina,ma bucur foarte mult! Sarcina usoara pana la termen!
Noi am fost ieri la eco, totul e in regula, avem 18 saptamani si este băiețel!
Valentina, te asteptam si pe tine cu vesti bune!
Doamne ajuta tuturor!
Va pup!

Fiv
De Crina pe 24 Martie 2017

Buna Ana am beta pozitiv.

programare
De Tibor pe 23 Martie 2017

Buna Fetelor!
Pentru programare rapida,cazare favorabila , ,puteti apela cu incredere la 0036309851088.

fiv
De Ramona pe 23 Martie 2017

Buna fetele. Eva eu merg singura acolo..vii de pe autostrada Nadlac da? Inainte de szeged treci Tisa , apoi la a 2 a iesire SANDORFALVA ( este indicator) iesi de pe autostrada , dai intr-un drum normal, faci stanga si de acolo mergi numai inainte , treci un sens giratoriu mic, apoi cateva semafoare ( vreo 4-5) si pe partea stanga este clinica ..te rog sa deschizi o harta si sa urmaresti traseul pe care ti l--am zis.....eu cred ca e cel mai scurt drum...problema va fi cand te trimite la farmacie, e putin incurcat dar o sa ti dea harta ...
Catalina eu sunt in plina procedura acolo, totul e bine, insa pretul difera de la caz la caz, depinde de probl pe care le aveti voi...la prima consultatie o sa ti dea si lista cu preturi...in jur de 1500 euro FIV+500 euro ICSI....iar tratamentul difera f mult... analizele le poti face in tara...poti sa i scri un mail la dl dr si iti va da lista cu analizele necesare si vezi cat de costa aici...Bafta fetelor!!

Preț total FIV
De Cătălina pe 22 Martie 2017

Bună,ma puteti ajuta cu un preț total pentru un FIV la Kaali? Cu tot cu analizele și medicația necesara? Dr. Zadori este disponibil și la Szeged? Voi aveți o părere buna despre aceasta clinica? Mulțumesc

Fiv
De Eva pe 22 Martie 2017

Eva sunt mai am o problema nu am analizele hormonale din ziua 2 ca mia INTARZIAT ciclu 2 sapt si nu am avut cum sa if fac😦😦oare e problema ft mare?sunt constients ca acele analize sunt ft importante dar eu de la stres mai am intarzieri de genu.Luna trecuta am zis ca nu le fac ca sa fie revenge dar ghinion....In cazul in care imi vine ciclu nici consultatie nu imi poate face....😢😢😢.Ce parere aveti?

Fiv
De Eva pe 22 Martie 2017

Buna fetele in 28 marti am prima programare am mari emotii si un pic de teama😯.Imi puteti spune drumul cel mai bun pt.a ajunge la clinica?nu cunosc SZeged delok...😕Va pup multa sanatate va doresc si bafta!!!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Telefon 3662.423.623
Site www.kaali.hu/ro/
Email szeged@kaali.hu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!