Urmareste-ne:

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Ai folosit serviciile Institutul Kaali fertilizare in vitro? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 07 Decembrie 2016

In Budapesta nu gasesti traducator. Dar dl dr PK vorbeste f bine engleza.
Referitor la costuri fiv in szeget cu icsi eu am platit 3900 ron la punctie si 1800 ron la transfer. Restul te va costa tratamentul in functie de cum raspunzi tu si cazarea, drumul... mancarea... pe mine m-au dus cu totul indeva la 4000 eur

Pt Ana89
De Mara pe 06 Decembrie 2016

www.fivlaszeged.ro aici gasesti toate informatile

Traducator
De Cati74 pe 06 Decembrie 2016

Buna fetelor ,ma poate aguta cineva cu o informatie despre un traducator de limba romano maghiara pentru Budapesta ?am programare la PK in 10 ianuarie si nu am gasit translator .multumesc

Fiv
De Ana89 pe 06 Decembrie 2016

Referitor la mutatii si eu am 4 din care 1 homozigota, am primit clexane 0.6, femibion1, aspenter si acid folic. Deoarece am si nk-urile din sânge 17%, am primit si medrol 16 mg.

Fiv
De Ana89 pe 06 Decembrie 2016

Buna! In 12 ianuarie vom merge si noi la dr. Zadori pt prima intalnire si sper ca imediat dupa aceea sa începem procedura fiv. Pe prima pagina a topicului "fiv ungaria" am găsit o lista de prețuri, unde fiv+icsi este 2000 euro. A fost cineva recent? Este acelasi pret sau a mai crescut? Tratamentul de stimulare este mai ieftin in ungaria?

Pt Ioana 1981
De Alina pe 06 Decembrie 2016

Am gasito uscatescu@gmail.com

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 05 Decembrie 2016

Nu am adresa de email a dnei doctor.

Pt Ioana 1981
De Alina pe 04 Decembrie 2016

Buna Ioana,
Ai adresa de e mail a Dr. Uscatescu?

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 04 Decembrie 2016

Ad Uscatescu mi-a mai recomandat analiza genetica moleculara factor XIII V34L..

Pentru Ioana 1981
De Cristina pe 04 Decembrie 2016

Ce analize ti-a mai recomandat in afara de laparoscopie?
Eu am 5 mutatii dar mi-a zis medicul la care ne-am facut analizele de genetica ca una e mai periculoasa, cea homozigota. La fel mi-a zis si de Zadori ca daca voi reusi sa raman insarcinata voi lua toata sarcina si dupa o luna anticoagulante.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Telefon 3662.423.623
Site www.kaali.hu/ro/
Email szeged@kaali.hu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!