Date generale:

Genesys Fertility Center este 0 clinica de fertilizare in vitro, deschisa de recunoscutul medic Dan Tutunaru, un medic apreciat in randul femeilor pentru care infertilitatea poate deveni o povara.

-

-

Dr. Dan Tutunaru (medic primar in Obstetrica si Ginecologie si doctor in Medicina)
Embriolog Dr. Mioara Matei (doctor in Biologie)

-

-

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0733.999.999 / 021.224.3191

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Genesys Fertility Center - Dan Tutunaru

trimis de Iordache Daniela

Multumesc intregii echipe pentru ca am reusit sa zambesc si sa astept cea mai mare fericire din lume, un bebe, dupa nenumarate analize am incetat sa mai cred ca se poate spera. Pentru mine a fost ca o minune neasteptata. Va multumesc din suflet. Aveti incredere si o sa fie bine.

Raspunde acestui mesaj

Mergi cu toata increderea

trimis de ADI MIRCEA

Nu pleca la acest drum cu indoieli! Avem o fetita de doi ani datorita Echipei de la dr. Tutunaru. Si noi avem imprumut la banca pe care familia il plateste si acum. Cel mai frumos este cand tii in brate minunea de copil pe care ti l-ai dorit atit de mult cu orice ar implica asta . Duceti-va cu incredere la clinica! Acolo e o echipa minunata si profesionista!

Raspunde acestui mesaj

Multumim

trimis de ADI MIRCEA

Familia Mircea de la Rm. Sarat va multumeste dvs, dnei doctor Mioara matei, d-rei Mary, d-rei Cristina pentru ingerasul de doi anisori pe care-l avem. Ne-ati adus atita bucurie in casa noastra incit nici nu va imaginati. Faceti cit mai multe cupluri fericite si dumnezeu va va ferici inmiit. Daca vreti s-o vedeti pe micuta noastra o puteti vedea pe pag. de facebook Adi Mircea. Va scrie pacienta care la primul embriotransfer a pierdut tot si la patru luni cu ajutoru dvs. a reusit.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
86%
80%
86%
86%
91%
86%
Adresa

Aviator Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Reper

-

Telefon

0733.999.999 / 021.224.3191

Site

www.genesis-fertility.com

Email

-


Intrebari frecvente Propune centru FIV