Date generale:

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

-

-

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Multumesc!

trimis de Mirela

In urma cu apx 4 ani ma aflam in fata unei decizii ireversibile: avand sarcina cu tripleti, doamna doctor care ma ajutase sa raman insarcinata mi-a "recomandat" o reductie embrionara
(sa omor un embrion) motivand cu o lista intreaga de riscuri legate de sarcina multipla.

Mi-am dorit insa si o a doua opinie si astfel am ajuns in fata dl dr. Tutunaru care cu fermitate si delicatete in acelasi timp m-a intrebat: Tu ce-ti doresti? Sub supravegherea dl doctor am dus sarcina pana la 36 saptamani, iar azi ne bucuram de 3 printese minunate! Nu exista cuvinte destule sa-i multumesc dl doctor Daniel Tutunaru!
Il recomand cu caldura!

Raspunde acestui mesaj

Va multumesc

trimis de Roman Mirela

Datorita dv am un baietel de 2 ani si 6 luni si in burtica o fetita care vine peste 2 saptamani. Cum as putea vreodata sa va multumesc domnule doctor, ca la 38 de ani, cand pierdusem orice speranta, in urma unei laparascopii, am devenit mamica. Va multumesc din suflet si nu am sa uit niciodata, ca in urma unui simplu mail, fara sa va cunosc m-ati chemat la consult.

Raspunde acestui mesaj

Dr Tutunaru - medic extraordinar

trimis de Mirela N

Un medic minunat! Trebuie sa fi pregatit, sa il intrebi ceea ce doresti sa afli, intrucat iti va raspunde. Am avut o sarcina provenita in urma tratamentelor efectuate sub supravegherea dansului; o evolutie buna si o nastere usoara. Il recomand din suflet, in special daca esti adepta nasterii naturale. Un om deosebit!

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
70%
70%
70%
68%
69%
69%
Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Reper

-

Telefon

0733.999.999

Site

www.infertilitate.ro

Email

-


Intrebari frecvente Propune centru FIV