Date generale:

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

-

-

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

A facut cineva interventie laparoscopica pentru endometrioza? Cand v-ati trezit din anestezia generala?

trimis de Andreea M

Am de facut miercuri o operatie pentru rezolvarea acestei probleme cu endometrioza.. Si mi s-a spus ca voi fi sub anestezie generala. Stie cineva cand va trece efectul anesteziei?

Raspunde acestui mesaj

De evitat?

trimis de raluca

Daca aveti de facut o operatie, atunci merita sa mergeti la acest doctor , pentru orice alta problema de infertilitate raspunsul este laparoscopia, omul asta nu stie sa citeasca o analiza, nu vede bine la ecograf, el doar prin laparoscopie poate pune un diagnistic. In plus e foarte aglomerat, grabit, dezorganizat. Ma bucur sa mai citesc si pareri pozitive despre medicul asta, ca din experienţa mea ma intrebam de ce e coada aia la usa lui...

Raspunde acestui mesaj

Mai usor cu laudele

trimis de Dana

Sunt destul de experimentata in procedurile de fertilizare in vitro (din pacate). Unii oameni tind sa acorde credit unor pseudospecialisti ca acest doctor Tutunaru foarte usor. Domnul doctor Tutunaru are expertiza doar pe partea de laparoscopii dar in ce priveste fertilizarile vitro lasa foarte mult de dorit. O sa va propun un exercitiu simplu. Urmariti obiectiv modul in care este organizat (adica complet dezorganizat) - in contrast complet cu ce am vazut la international.<br><br>Incercati sa adresati intrebari "mai profunde" adica de corelatie si o sa observati o "fentare a raspunsurilor". Acest doctor este mult prea ocupat, dezorganizat pentru a face o treaba de calitate. Acele femei care sunt multumite si au reusit, sunt din punctul meu de vedere ori foarte norocoase ori efectiv acesta a fost destinul lor.<br><br>Nu neg ca acest doctor are o anumita valoare prin prisma meseriei lui doar ca, aceasta valoare este devansata de lacomie si de suprasolicitare.<br><br>Am urmat un ciclu de fertilizare in vitro la clinica acestui domn doctor si vreau sa spun ca am facut o groaza de analize pe care nu le-a luat in seama (nici macar nu le-a citit si mi-a dat de inteles ca nici nu stie sa le citeasca cu toate ca el le-a efectuat) si sa si vazut cand am crezut ca o sa fie rezultate am obtinut o mare dejamagire.<br><br>Daca doriti sa faceti o laparoscopie puteti sa apelati la acest doctor dar daca doriti un specialist in reproducere asistata ganditi de doua ori.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
83%
83%
82%
81%
82%
81%
Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Reper

-

Telefon

0733.999.999

Site

www.infertilitate.ro

Email

-


Intrebari frecvente Propune centru FIV