Date generale:

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

-

-

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Dr. Tutunaru

trimis de Popescu Alexandra

Dr. Tutunaru Daniel la o operatie efectuata in clinica privata a uitat un pansament unei paciente care era la un pas de moarte. A fost scapata de alti medici devotati meseriei, nu de o persoana care doreste sa obtina o avere in timp foarte scurt (e prezent, nu stiu cand, la spitalul Elias, la clinica privat si la cabinet).

Nu aveti incredere in acest "medic"! Cei competenti ar trebui sa ia masurile necesare ca acest "om" sa nu mai profeseze! Sper ca dr. Tutunaru sa plateasca, la un moment dat, pentru toate nenorocirile provocate unor paciente.

Raspunde acestui mesaj

Clinica Dr Dan Tutunaru

trimis de luiza

Buna Alexandra. pot sa te intreb, te rog, care a fost tratamentul? Eu am facut deja un tartament de stimulare si un transfer de embrioni, dar dupa 6 saptamani sarcina s-a oprit din evolutie. FIV-ul respectiv, in Aug.2014, l-am facut la Wellborn si ma gandeam sa merg la clinica Dl Dr. Tutunaru crezand ca este mai bun si mai ieftin.

Raspunde acestui mesaj

Mare rugaminte

trimis de Alina

Sunt pacienta dlui doctor si am fost operata la dumnealui de endometrioza. Nu am nimic de obiectat, totul a mers foarte bine si am fost multumita de servicii. Am o problema in a lua legatura cu dl doctor insa. Stie cineva o adresa de email sau un numar de tel la care se poate lua legatura cu dl doctor direct, nu cu asistentele pentru a cere unele lamuriri legate de rezultatele unui tratament dat de dumnealui? Va multumesc.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
68%
68%
68%
67%
67%
67%
Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Reper

-

Telefon

0733.999.999

Site

www.infertilitate.ro

Email

-


Intrebari frecvente Propune centru FIV