Date generale:

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

-

-

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Mai usor cu laudele

trimis de Dana

Sunt destul de experimentata in procedurile de fertilizare in vitro (din pacate). Unii oameni tind sa acorde credit unor pseudospecialisti ca acest doctor Tutunaru foarte usor. Domnul doctor Tutunaru are expertiza doar pe partea de laparoscopii dar in ce priveste fertilizarile vitro lasa foarte mult de dorit. O sa va propun un exercitiu simplu. Urmariti obiectiv modul in care este organizat (ADICA COMPLET DEZORGANIZAT) - in contrast complet cu ce am vazut la international.

Incercati sa adresati intrebari "mai profunde" adica de corelatie si o sa observati o "fentare a raspunsurilor". Acest doctor este mult prea ocupat, dezorganizat pentru a face o treaba de calitate. Acele femei care sunt multumite si au reusit, sunt din punctul meu de vedere ori foarte norocoase ori efectiv acesta a fost destinul lor.

Nu neg ca acest doctor are o anumita valoare prin prisma meserii lui doar ca aceasta valoare este devansata de lacomie si de suprasolicitare.

Am urmat un ciclu de fertilizare in vitro la clinica acestui domn doctor si vreau sa spun ca am facut o groaza de analize pe care nu le-a luat in seama (nici macar nu le-a citit si mi-a dat de inteles ca nici nu stie sa le citeasca cu toate ca el le-a efectuat) si sa si vazut (cand am crezut ca o sa fie rezultate am obtinut o mare dejamagire.

Daca doriti sa faceti o laparoscopie puteti sa apelati la acest doctor dar daca doriti un specialist in reproducere asistata ganditi de doua ori.

Raspunde acestui mesaj

Clinica Dr Dan Tutunaru

trimis de Mihaela

Buna Alina, Imi poti spune te rog cum a decurs operatia in clinica domnului doctor si cat de mare a fost chistul? Eu am un chist endometriozic in jur de 5 cm si nu pot sa ma hotarasc la ce medic sa merg sa ma operez.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Tutunaru

trimis de Popescu Alexandra

Dr. Tutunaru Daniel la o operatie efectuata in clinica privata a uitat un pansament unei paciente care era la un pas de moarte. A fost scapata de alti medici devotati meseriei, nu de o persoana care doreste sa obtina o avere in timp foarte scurt (e prezent, nu stiu cand, la spitalul Elias, la clinica privat si la cabinet).

Nu aveti incredere in acest "medic"! Cei competenti ar trebui sa ia masurile necesare ca acest "om" sa nu mai profeseze! Sper ca dr. Tutunaru sa plateasca, la un moment dat, pentru toate nenorocirile provocate unor paciente.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
83%
83%
83%
82%
82%
81%
Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Reper

-

Telefon

0733.999.999

Site

www.infertilitate.ro

Email

-


Intrebari frecvente Propune centru FIV