Date generale:

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

-

-

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Clinica Dr Dan Tutunaru

trimis de luiza

Buna Alexandra. pot sa te intreb, te rog, care a fost tratamentul? Eu am facut deja un tartament de stimulare si un transfer de embrioni, dar dupa 6 saptamani sarcina s-a oprit din evolutie. FIV-ul respectiv, in Aug.2014, l-am facut la Wellborn si ma gandeam sa merg la clinica Dl Dr. Tutunaru crezand ca este mai bun si mai ieftin.

Raspunde acestui mesaj

Mare rugaminte

trimis de Alina

Sunt pacienta dlui doctor si am fost operata la dumnealui de endometrioza. Nu am nimic de obiectat, totul a mers foarte bine si am fost multumita de servicii. Am o problema in a lua legatura cu dl doctor insa. Stie cineva o adresa de email sau un numar de tel la care se poate lua legatura cu dl doctor direct, nu cu asistentele pentru a cere unele lamuriri legate de rezultatele unui tratament dat de dumnealui? Va multumesc.

Raspunde acestui mesaj

Endometrioza

trimis de Anna

Of, citind toate cele spuse ma ia capul, sunt dezamagita oarecum de mine in primul rand, o ciuda interioara asa ma intelegi voi, ca si voi am inceput la fel. Am fost monitorizata 3 luni a urmat laparoscopia rezultatul endometrioza, tratament cu dipheriline, am revenit la monitorizari alte 3 luni si-am inceput cu inseminarile. Am facut 2 pana acum fara vreun rezultat. La recomandarea D-lui Doctor ar trebuii sa mai fac o inseminare si daca nu da nici un rezultat sa trecem la FIV. Cele care ati facut FIV, spuneti-mi si mie, va rog ce costuri au fost si rezultate.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
69%
69%
69%
68%
68%
68%
Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Reper

-

Telefon

0733.999.999

Site

www.infertilitate.ro

Email

-


Intrebari frecvente Propune centru FIV