Caravana cu Jocuri la Opera Comica pentru Copii

/ / Modificat: 2017-04-20
Caravana cu Jocuri la Opera Comica pentru Copii

Sambata, 22 aprilie, incerpand cu ora 10:00, Opera Comica pentru Copii (OCC) ii asteapta pe cei mici la cea de-a doua editie a Caravanei cu Jocuri. Echipa HappyColor si OCC le ofera copiilor si parintilor sase ore de distractie in compania unor jocuri antrenante, de strategie si memorie sau de logica, creativitate si indemanare.

Reprezentatiile vor fi realizate de tineri pasionati de jocuri educative si de societate, dar si de traineri experimentati, cu implicarea extraordinara a publicului de toate varstele. Provocare, suspans, distractie, creativitate sunt cateva dintre ingredientele acestor momente de exceptie carora membrii Caravanei cu Jocuri le vor da viata.

Prima editie a Caravanei cu Jocuri a avut loc la Opera Comica pentru Copii pe 22 octombrie 2016 si s-a bucurat de mare succes, peste 400 de parinti si copii raspunzand “prezent” la invitatia la distractie lansata de organizatori.

Intrarea este libera pana la ora 16:00, dar Caravana cu Jocuri ramane deschisa pana la ora 20:00 pentru persoanele care au bilet la spectacolul "Don Pasquale", incepand cu ora 17:00.

Caravana-cu-Joc

Va asteptam cu efervescenta si voie buna!

Opera Comica pentru Copii - Calea Giulesti nr. 16

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 2017 Evenimente copii Evenimente parinti si copii

Articole recomandate

Citeste si despre