Urmareste-ne:

Clinica Aquamarin

Clinica Aquamarin - psihoterapie, consiliere psihologica si dezvoltare personala.

Consiliere psihologica pentru copil si familie; logopedie; evaluare si testare psihologica copii si adolescenti; psihoterapie individuala si de cuplu; consiliere pentru dependenta de jocuri de noroc, terapia tulburarilor de natura sexuala; hipnoza clinica;...

Clinica Aquamarin - psihoterapie, consiliere psihologica si dezvoltare personala. Consiliere psihologica pentru copil si familie; logopedie; evaluare si testare psihologica copii si adolescenti; psihoterapie individuala si de cuplu; consiliere pentru dependenta de jocuri de noroc, terapia tulburarilor de natura sexuala; hipnoza clinica; tehnici de relaxare; homeopatie; gemoterapie; remedii florale Bach, dezvoltare personala, cursuri formare.

Ai folosit serviciile Clinica Aquamarin? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Recomand Clinica Aquamarin
De Mona pe 12 Octombrie 2011

Am beneficiat de serviciile foarte bune de la Aquamarin. Recomand cu caldura profesionistii de aici.

Clinica Aquamarin
De Anda pe 29 Iunie 2010

Va recomand aceasta clinica.

Clinica Aquamarin
De Danut pe 02 Martie 2010

Terapeutii de la Aquamarin sunt foarte competenti.

Clinica Aquamarin
De Daniela pe 15 Februarie 2010

Specialistii in problemele copilului sunt foarte buni.

Super
De Doina pe 18 Octombrie 2009

Clinica e super.

Clinica Aquamarin
De Angela pe 06 Septembrie 2009

Profesionistii acestei clinici m-au ajutat cand am nevoie, i-am recomandat si altor persoane care mi-au multumit.

Clinica Aquamarin
De Elena pe 26 August 2009

Serviciile oferite de clinica Aquamarin sunt excelente.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!