AtelierEle - Workshop-uri de implinire personala

/ / Modificat: 2014-09-16
AtelierEle - Workshop-uri de implinire personala

La inceputul lunii noiembrie, se lanseaza AtelierEle - Workshop-uri de implinire personala, un proiect de educatie afterwork pentru femeia moderna, dornica sa se autodepaseasca.  In cadrul fiecarei intalniri, specialisti cu o activitate remarcabila si persoane publice indragite vor impartasi experienta profesionala si personala asupra a patru teme esentiale: Stil de viata sanatos, Stil personal, Antreprenoriat, Sarcina si ingrijirea nou nascutului. 

La AtelierEle, femeile vor reinvata sa se puna pe primul loc cu ajutorul lectiilor de stil, nutritie si sport, pentru a putea zambi de fiecare data cand se privesc in oglinda. Lectiile de antreprenoriat propuse le vor ajuta sa-si recapete increderea in fortele proprii, in timp ce sfaturile de parenting le vor pregati  pentru implinirea celui mai mare vis al unei femei, acela de a deveni mama.

Printre speakerii AtelierEle se numara: Andreea Marin, Stephan Pelger, Thea Haimovitz, Dana Sota, Cori Gramescu, Dr. Luana Sahian, Psih. Anda Pacurar, Prof. Dr. Simona Maria Vladica, Mihaela Feodorof - Executive Coach & Business Consultant, Raluca Luca, dar si alti medici, consultanti in nutritie si antreprenori de succes.

Fiecare dintre aceste teme va fi subiectul a patru intalniri desfasurate saptamanal, intre orele 18.30 si 21.00. 

Inscrierile se pot face pe website-ul www.atelierele.ro, iar taxa de participare pentru toate cele patru intalniri din cadrul unui workshop este de 200 RON. Persoanele care se inscriu pana la data de 10 octombrie vor plati o taxa de participare de 150 RON/workshop, beneficiind de oferta early bird. 

AtelierEle este un concept ACT Public Relations. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri AtelierEle

Articole recomandate

Citeste si despre