Atelier interactiv pentru copii: invata sa faci teatru de umbre

/ / Modificat: 2016-10-07
Atelier interactiv pentru copii: invata sa faci teatru de umbre

Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” organizeaza, in perioada septembrie - decembrie 2016, ateliere interactive pentru copii. in cadrul acestor ateliere copii vor invata sa creeze o poveste, sa realizeze personajele si decorurile pe care, ulterior urmeaza sa le transpuna in Teatru de Umbre.

Atelierul se desfasoara in cadrul proiectului Teatru de Umbre si consta in patru module, ce vor avea loc in fiecare luna astfel: "Moara" – 24 septembrie, "Troita" – 15 octombrie, "Sf. Andrei" – 19 noiembrie si "Sf. Nicolae" in data de 6 decembrie 2016.

Folosind teatrul ca metoda de educatie, la sfarsitul atelierului, copii vor fi capabili sa isi canalizeze atentia asupra povestii, sa isi stapaneasca emotiile, sa foloseasca diferite intonatii specifice personajelor si sa respecte rolul fiecaruia din echipa. Tot ceea ce au invatat, vor pune in practica prin organizarea unui mic spectacol in aceeasi zi.

Inscrierile se fac de luni pana joi, intre orele 10.00 – 15.00, la telefon 021/317 91 10/int. 191 sau prin email programe.culturale@muzeul-satului.ro. Pot participa copiii cu varsta intre 6 si 10 ani, iar taxa de participare/atelier este de 10 lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre