Atelier de Arta Actorului pentru copii de 7-12 ani

/ / Modificat: 2014-09-12
Atelier de Arta Actorului pentru copii de 7-12 ani

Fundatia Calea Victoriei invita copiii sambata 27 Septembrie, de la ora 13.00 la Atelierul de Arta Actorului pentru copii (7-12 ani), sustinut de actrita Smaranda Caragea.


Lector: Smaranda Caragea

Data incepere: 27 Septembrie 2014; 

Ora curs: 13:00

Varsta minima: 7; 

Varsta maxima: 12

Numar ateliere: 8

Frecventa: saptamanal (sambata)

Cost: 360 ron, 

Cost redus (card fidelitate): 320 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscriere la contact@victoriei.ro

Detalii la www.scoaladeartesimaniere.ro

Pe parcursul celor opt sedinte de curs, cei mici isi vor exersa si dezvolta aptitudinile de comunicare si relationare cu ceilalti, vor invata sa-si construiasca increderea in fortele proprii si vor descoperi cum anume isi pot folosi mai bine calitatile personale.

Integrarea sociala este un factor determinant in educatia copilului, iar acesta trebuie sa aiba curaj sa se exprime firesc si in conformitate cu fiecare situatie in care este pus. Pentru aceasta, copiii au nevoie sa cunoasca si sa faca diferenta intre mama si profesor, intre adult si copil, intre autoritate si liberatate si, treptat, sa invete cum sa se adapteze in mod firesc la medii si situatii diferite.

Modalitatea cea mai usoara si mai placuta pentru a-i face pe copii sa se descopere si sa fie cat mai constienti de ei insisi si de calitatile pe care le au este prin intermediul JOCULUI.

Invatam prin intermediul exercitiilor in grup si de improvizatie, prin joc, dar si prin observare atenta si actiune inspirata.

Atelierul se finalizeaza cu un mic spectacol oferit parintilor, in care copiii vor prezenta atat o parte din jocurile si exercitiile lucrate la curs, cat si o scurta sceneta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre