Festivalul Copiilor, Kidsfest

/ / Modificat: 2012-11-23
Festivalul Copiilor, Kidsfest

La Grand Cinema Digiplex, intre 1 si 4 iunie se desfasoara "Festivalul Copiilor - Kidsfest"

Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City sarbatoreste Ziua Copilului printr-un festival care se va desfasura timp de 4 zile, intre 1 si 4 iunie, in foaierul cinematografului.

Vineri, 1 iunie, este deschiderea oficiala a festivalului. Copiii se pot distra alaturi de clovnii care le vor oferi baloane si le vor picta chipurile. In plus, ei pot castiga mai multe premii instant, participand la concursurile din prima zi a festivalului.

Urmatoarea zi este dedicata culturii si stiintei. Asadar, sambata, 2 iunie, de la ora 12.00, in sala Grand Epika se va juca piesa de teatru pentru copii "Dumbrava minunata", pusa in scena de actorii si solistii teatrului "Nae Leonard" din Galati. Sala Imagika gazduieste, in continuare, expozitia stiintifica interactiva pentru copii, numita "Xperiment", unde cei mici pot admira cele 16 experimente special concepute pentru a oferi o intelegere intuitiva a principiilor mecanicii.

Duminica, 3 iunie, este ziua sportului, sub emblema Disney. Incepand cu ora 11.00, in foaierul cinematografului va fi amplasat un autodrom, iar copiii se vor putea inscrie in cursa la volanul celebrului Fulger McQueen. Toti copiii care intra in cursa sunt inscrisi automat in tragerea la sorti pentru castigarea marelui premiu: o masina cu pedale Fulger McQueen. Tot in foaier, copiii isi pot exersa talentul la diverse activitati sportive: aruncari la cosul de baschet, suturi la poarta de fotbal sau sarituri in lungime. In plus, concursurile cu premii instant sunt un alt ingredient care va da "gust" competitiei.

Ultima zi a festivalului, 4 iunie, este ziua distractiei. Dupa o demonstratie de dans, oferita de artisti profesionisti, si copiii se pot inscrie la un concurs, cel mai talentat dansator urmand sa fie premiat. In aceasta zi, copiii vor fi rugati sa poarte costume, intruchipand personajele lor preferate din filme. Cei care nu au costumele pregatite, vor fi ajutati de artistii de face painting sa se transforme in eroii lor favoriti. Cele mai senzationale aparitii vor fi premiate.

Mai mult, una dintre principalele atractii ale festivalului va fi maratonul de filme pentru copii, cu bilete disponibile la un pret special. Animatiile si filmele de aventuri vor rula pe marile ecrane in fiecare din cele 4 zile, de la ora 10:00 pana la ora 18:00. Copiii pasionati de filme vor plati un singur bilet, insa se pot uita la cate proiectii doresc pe parcursul unei intregi zile.

Programul filmelor este urmatorul:

1 iunie:

Happy Feet 2 (Mumble danseaza din nou) – dublat: 11.25;

Alpha and Omega (Alpha si Omega): 13.40;

Un Monstre a Paris (Un monstru la Paris): 15.40;

Charlie and the Chocolate Factory (Charlie si Fabrica de Ciocolata): 17.45

2 iunie:

Sammy’s Adventures: The Secret Passage (Aventurile lui Sammy) – dublat: 11.15;

The Nutcracker (Spargatorul de nuci): 13.15;

The Adventures of Tin Tin (Aventurile lui Tin Tin): 15.40;

Journey to the Centre of the Earth (Calatorie spre centrul Pamantului): 18.00

3 iunie:

Happy Feet (Mumble, cel mai tare dansator): 10.35;

Happy Feet 2 (Mumble danseaza din nou) – dublat: 12.55;

Harry Potter and The Deatly Hollows - Part 1 (Harry Potter si Talismanele Mortii – Partea 1): 15.10;

Harry Potter and The Deatly Hollows - Part 2 (Harry Potter si Talismanele Mortii – Partea 2): 18.10

4 iunie:

Smurfs (Strumfii): 11.20;

Yogi Bear (Ursul Yogi): 13.20;

Alpha and Omega (Alpha si Omega): 15.15;

Charlie and the Chocolate Factory (Charlie si Fabrica de Ciocolata): 17.15

Toti cei care cumpara bilete la filmele din cadrul maratonului intra automat in tragerea la sorti pentru marele premiu. Acesta consta intr-un abonament pentru o familie (doi adulti si doi copii), valabil pana la sfarsitul anului la Grand Cinema Digiplex. Detalii despre concurs vor fi postate curand pe site-ul www.grandcinemadigiplex.ro.

Mai mult, foaierul cinematografului se va transforma intr-un mare loc de joaca, cu multe activitati atractive, toate presarate cu voie buna: origami, concurs de dans, cursa cu masinute din filmul "Cars 2", carnavalul personajelor de film, activitati sportive si standul cu produse pentru copii al partenerului Diverta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre