AFI Palace Cotroceni se transforma de 1 Iunie in mall-ul distractiei pentru copii

/ / Modificat: 2012-05-30
AFI Palace Cotroceni se transforma de 1 Iunie in mall-ul distractiei pentru copii

Copilaria inseamna distractie!

Pentru ca vrem sa-ti amintesti de copilarie si sa te bucuri din nou de micile placeri ale vietii, te invitam sa vii in AFI Palace Cotroceni in perioada 1-3 iunie si "sa dai in mintea copiilor" impreuna cu cei mici.

Ateliere practice si creative, spectacole cu premii, povesti, dans, muzica si premii te asteapta in AFI Palace Cotroceni incepand cu 1 Iunie pentru ca mall-ul distractiei se va transforma timp de trei zile consecutiv in mall-ul distractiei pentru copii.

Mai jos programul evenimentelor:

1 iunie

Casuta cu Surprize te provoaca sa fii creativ

Pe 1 Iunie, intre orele 12:00 - 20:00, Casuta cu Surprize ofera celor mici ocazia de a-si demonstra talentele si a se face remarcati in cadrul unor ateliere spectaculoase de kineto, actorie si jucarii handmade.

SincretismulArtelor te invita la atelierul "Arta reciclabila"

Tot pe 1 Iunie, incepand cu ora 12:00, vino sa afli cum iti poti confectiona singur diverse obiecte decorative din simple sticle, borcane, servetele si alte materiale aflate la indemana oricui. SincretismulArtelor ti-a pregatit "Arta reciclabila", un atelier original creat cu scopul de a proteja mediul inconjurator si de a spori imaginatia nemarginita a copiilor.

Zorky Planet iti pregateste o multime de surprize

Zorky Planet organizeaza in AFI Palace Cotroceni, incepand cu ora 11:00, un eveniment cu totul special pentru cei mici in cadrul caruia vor fi prezenti animatori, iar copiii vor avea parte de face painting si de vata de zahar. Mai mult, intre orele 16:00 – 17:00, Zorky Planet a pregatit un spectacol cu premii, MC si animatie pentru toti doritorii de distractie.

DoReMi te invita la un megaspectacol

DoReMi va desfasura intre orele 13:00 - 18:00 un concurs de miss pentru toate fetitele cochete, dar si un spectacol de zile mari cu muzica si dans unde copiii vor primi o multime de cadouri.

Gymboland te surprinde din nou!

Gymboland ti-a pregatit un adevarat maraton de dans intre orele 18:00 – 20:30, in incinta AFI Palace Cotroceni unde toti copilasii sunt invitati sa ia parte la o seara energica pentru a-si dovedi pasiunea pentru dans.

2 iunie

Babyblioteca revine cu povesti celebre in varianta 3D

Pentru ca stim foarte bine ca micutii adora povestile, Babyblioteca impreuna cu revista "Baby" organizeaza sambata, 2 iunie, intre orele 11:00 – 13:00, o dupa-amiaza in care binecunoscuta actrita Stefana Samfira le va citi copiilor o multime de povesti care mai de care mai interesante si mai amuzante. Mai mult, acestia vor putea invata in joaca multe lucruri noi si interesante dintr-o serie de carti educative si interactive editate de Corint Junior, partener al evenimentului.

1-3 iunie

Dremel organizeaza Atelierul de Bricolaj

Dremel iti stimuleaza imaginatia printr-un interesant Atelier de Bricolaj destinat copilasilor pasionati de arta si de diverse accesorii handmade! Intre 1 si 3 iunie toti copiii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani insotiti de parinti sunt invitati sa participe la o multime de activitati si concursuri care le vor dezvolta creativitatea si originalitatea! Impreuna cu parintii lor, cei mici vor realiza in cadrul atelierelor diverse obiecte decorative si jucarii, picturi si desene pe diverse materiale, toate acestea intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

Vino si redescopera gustul copilariei impreuna cu AFI Palace Cotroceni!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre