1 iunie cu povesti la Teatrul Ion Creanga

/ / Modificat: 2016-05-27
1 iunie cu povesti la Teatrul Ion Creanga

Miercuri este o zi mareata, ziua in care ii sarbatorim pe copii! si pentru ca stim cat de mult ii bucura basmele si intamplarile hazlii, le-am pregatit un program special, un "1 iunie cu povesti", la Sediul administrativ al Teatrului Ion Creanga (Str. General Constantin Budisteanu nr. 24, sector 1), de la ora 18.00.

Incepem cu a fost odata un imparat, lustruim o lampa de 7 ori, tragem pupaza de coada ... si ii lasam sa se gandeasca. Le vor putea descurca? Jocul este simplu. Vom pune alandala cei mai bravi eroi, apoi vom lua faptele lor neinfricate si le vom intoarce pe dos. Vom completa totul cu o mana de zmei sau spani, care in final devin buni.

Cei care vor reusi sa le ordoneze vor fi provocati de actrita Teatrului Ion Creanga, Alexandrina Halic, sa se joace impreuna de-a Scufita Rosie sau Harap – Alb, spre bucuria colegilor de echipa.

Invitam copiii cu varste cuprinse intre 8 si 11 ani sa descopere mai mult din lumea fascinanta a personajelor poznase, sa ne distram impreuna si de ce nu, sa cream noi povesti. Asteptam cu drag cei mai mari cunoscatori ai Fratilor Grimm, H.C. Andersen sau Petre Ispirescu.

Accesul este gratuit, in baza inscrierii la adresa de e-mail: corina.petrache@teatrulioncreanga.ro si a confirmarii prealabile din partea organizatorilor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri 1 Iunie copii Evenimente 1 iunie

Articole recomandate

Citeste si despre